Motortrailer huren

5 dagen 90,00
2 dagen  45,00
1 dag  25,00

Producteigenschappen

Lengte
2.5 m
Laadgewicht
700 kg
laadcapaciteit
1 motor
Rijbewijs
B

Omschrijving

Onze motortrailer kan kantelen en daardoor is het gemakkelijk om de motor op de aanhanger te krijgen. Op deze trailer zitten veel bevestigingspunten. Kortom; de perfecte aanhanger om uw motor mee te vervoeren.

LET OP: Denk er aan dat er een kentekenplaat voor de motortrailer nodig is met kenteken van uw auto!

De motortrailer is voor 1 motor en is ongeremd en voorzien van 1 steadystand in het midden van de laadvloer. Dit zorgt voor een stabiele wegligging. De trailer is speciaal voor het vervoeren van een motor, scooter of brommer.  

 Huren bij Vosse Verhuur

  • Gratis te gebruiken spanbanden
  • Geen borg

Toelichting van de tarieven

  • Alle prijzen zijn inclusief 21 % BTW
  • Goedkoopste keuze

Rijbewijs

  • Auto rijbewijs (B) 

Over Vosse Verhuur 

Bij Vosse Verhuur verhuren wij diverse soorten aanhangers, zoals een open aanhanger, kiepaanhanger, gesloten aanhangers, motortrailers, paardentrailers, hoogwerker, machinetransporter, autotransporters en een fietstrailer. Voor elke klus is er een geschikte aanhangwagen te huur. Op onze homepagina vind u alle soorten aanhangers die je kunt huren. Bekijk het aanbod en bepaal welke aanhanger het beste bij je past.  

Heeft u vragen bij het huren van een aanhanger? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag. Een aanhanger huren doe je makkelijk en snel via www.vosseverhuur.nl! 

 

Veelgestelde vragen (FAQ's)

Heb ik voor deze aanhanger een BE rijbewijs nodig?

Nee deze aanhanger mag u met u normale (B) rijbewijs besturen.