Autotransporter 4 x 2meter huren

5 dagen 180,00
2 dagen  90,00
1 dag  50,00

Producteigenschappen

Lengte
4 m
Breedte
2 m
Laadgewicht
2464 kg
Eigen gewicht
536 kg
Totaal gewicht
3000 kg
Rijbewijs
BE

Omschrijving

U wilt een auto of busje transporteren? Een oldtimer of bijvoorbeeld een schade auto. Voor een dubbelassige autotransporter kunt u bij Vosse Verhuur terecht. Door de rijplaten te bevestigen aan de achterzijde van de autotransporter kunt u gemakkelijk uw voertuigen laden. De autotransporter beschikt over een handlier om het voertuig er gemakkelijk op te trekken. Verder is deze aanhanger voorzien van diverse bevestigingspunten voor het vastzetten van het voertuig.  

Huren bij Vosse Verhuur  

  • Gratis te gebruiken spanbanden
  • Geen borg  

Toelichting van de tarieven  

  • Alle prijzen zijn inclusief 21 % BTW
  • Goedkoopste keuze  

Rijbewijs 

  •  Aanhanger rijbewijs (BE)   

Over Vosse Verhuur 

Bij Vosse Verhuur verhuren wij diverse soorten aanhangers, zoals een open aanhanger, kiepaanhanger, gesloten aanhangers, motortrailers, paardentrailers, hoogwerker, machinetransporter, autotransporters en een fietstrailer. Voor elke klus is er een geschikte aanhangwagen te huur. Op onze homepagina vind u alle soorten aanhangers die je kunt huren. Bekijk het aanbod en bepaal welke aanhanger het beste bij je past.  

Heeft u vragen bij het huren van een aanhanger? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag. Een aanhanger huren doe je makkelijk en snel via www.vosseverhuur.nl!