Gesloten (motor) aanhanger huren

5 dagen 180,00
2 dagen  90,00
1 dag  50,00

Producteigenschappen

Laadgewicht
830 kg
Eigen gewicht
470 kg
Totaal gewicht
1300 kg
Lengte
295 cm
Breedte
130 cm
Hoogte
140 cm
laadcapaciteit
1 motor

Omschrijving

Deze gesloten aanhanger is geschikt voor veel doeleindes, maar ook geschikt voor het vervoeren van jouw motor of brommer. Deze gesloten (motor) aanhanger heeft een inrijklem, waarmee je jouw motor of brommer aan vast kunt maken. Het voertuig wat u wilt vervoeren is gemakkelijk in de gesloten aanhanger te rijden, doormiddel van een brede oprijklep.

Natuurlijk is de gesloten aanhanger ook geschikt voor het vervoeren van andere goederen. Wij kunnen de inrijklem gemakkelijk voor u demonteren. Het zou fijn zijn als u dit bij de opmerking invult of even telefonisch aan ons doorgeeft. Dan zorgen wij dat de gesloten aanhanger op de juiste manier voor u klaar staat. 

Kortom; deze aanhanger is voor verschillende klussen geschikt!

 

 Huren bij Vosse Verhuur

  • Gratis te gebruiken spanbanden
  • Geen borg

Toelichting van de tarieven

  • Alle prijzen zijn inclusief 21 % BTW
  • Goedkoopste keuze

 

Over Vosse Verhuur 

Bij Vosse Verhuur verhuren wij diverse soorten aanhangers, zoals een open aanhanger, kiepaanhanger, gesloten aanhangers, motortrailers, paardentrailers, hoogwerker, machinetransporter, autotransporters en een fietstrailer. Voor elke klus is er een geschikte aanhangwagen te huur. Op onze homepagina vind u alle soorten aanhangers die je kunt huren. Bekijk het aanbod en bepaal welke aanhanger het beste bij je past.  

Heeft u vragen bij het huren van een aanhanger? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag. Een aanhanger huren doe je makkelijk en snel via www.vosseverhuur.nl!