schaarhoogwerker 7.8 meter

5 dagen 290,00
2 dagen  160,00
1 dag  90,00

Omschrijving

Deze schaarhoogwerker is te huren in combinatie met de machinetransporter, maar u kunt hem ook door ons laten bezorgen. De schaarhoogwerker is makkelijk te bedienen met de joystick. De schaarhoogwerker is vooral bedoeld om recht onder de werkzaamheden of langs vlakke gevels en wanden te plaatsen. Door zijn grote platform bieden ze ook voldoende werkruimte. U kunt er mensen en materialen veilig mee naar de gewenste hoogte brengen om er allerei werkzaamheden te verrichten. De schaarhoogwerker is voorzien van een accu en is met name geschikt voor binnenwerk. 

Huren bij Vosse Verhuur

  • Gratis te gebruiken valbescherming
  • Gratis te gebruiken haspel 
  • Geen borg
  • Transport mogelijk (kijk voor meer informatie in de winkelwagen)

Toelichting van de tarieven

  •  Alle prijzen zijn inclusief 21 % BTW
  • Goedkoopste keuze

Over Vosse Verhuur 

Bij Vosse Verhuur verhuren wij diverse soorten aanhangers, zoals een open aanhanger, kiepaanhanger, gesloten aanhangers, motortrailers, paardentrailers, hoogwerker, machinetransporter en  autotransporters. Voor elke klus is er een geschikte aanhangwagen te huur. Op onze homepagina vind u alle soorten aanhangers die je kunt huren. Bekijk het aanbod en bepaal welke aanhanger het beste bij je past.  

Heeft u vragen bij het huren van een aanhanger? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag. Een aanhanger huren doe je makkelijk en snel via www.vosseverhuur.nl! 

 

Productinformatie

Werkhoogte: 7,80 meter
Platformhoogte: 5,80 meter
Gewicht machine: 1312 kg
Platform afmeting: 1,63 x 0,66 meter
Hefvermogen: 227 kg 
Transport afmetingen: 1,80 x 0,81 x 2,10 meter